T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

HABİB-YAĞBASANLAR1.jpg

Habib YAĞBASANLAR

İDARİ VE MALİ  HİZMETLER MÜDÜR YARDIMICISI

Habib YAĞBASANLAR, aslen Adana, KOZAN'lı olup 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ortaöğrenimini Kozan İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamış ve ardından 2008 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi'nde Bilgisayar Bölümü, 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezuniyetlerinin ardından Beykent Üniversitesinde Sağlık Kurumları Yöneticiliği üzerine yüksek lisans yaparak eğitimini tamamlamıştır. 2008 yılında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde başladığı kamu hizmetine 2012-2016 yılları arasında İstanbul İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde devam etmiş ve 2016-2017 aralığında bu kurumda Personel Şube Müdürü olarak görev ifa etmiştir. 2017-2018 yılları arasında Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'nde İdari ve Malıi işler Müdürü olarak görevini sürdüren YAĞBASANLAR, 13 Eylül 2019 tarihinde Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nde İdari ve Mali işler Müdürü olarak göreve başlamış ve halen bu görevi sürdürmektedir.