İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü

Ali Vural Kurt

A.Vural KURT
                                                                                İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Ali Vural KURT, 08 Eylül 1976’da Kastamonu’nun Tosya ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu ilçede, liseyi Çankırı Ilgaz Sağlık Meslek Lisesi’nde bitirdi. Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlığı bölümünde ön lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünde lisans eğitimini, Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

1994 yılında özel sektörde meslek hayatına başladı. 1996 yılında Beşiktaş Merkez Sağlık Ocağına atanarak başladığı kamu hizmetine 1997-2012 yılları arasında Beşiktaş Sağlık Grup Başkanlığında Personel, İdari ve Mali İşler, Disiplin, Çevre Sağlığı, İstatistik Şubelerinde görev yaparak devam etti. 2012-2018 yılları arasında Beşiktaş Toplum Sağlığı Merkezi, 2018-2020 yılları arasında ise Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğünde Personel Şube, İdari ve Mali İşler Şubelerinde birim sorumluluğu görevini yürüttü.

2010 yılında aile hekimliğine geçişte Aile Sağlığı Merkezlerinin kurulması aşamasında aktif görev aldı.

Aralık 2020 tarihinde Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Ağustos 2022 tarihi itibari ile Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Vekili görevini yürüttü. Ocak 2023 tarihinden itibaren Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.